020-89 95 88
Logo
nya_bilder Baner_ foretag,-vad-vi-erbjuder-2000x800-ny

Vad vi erbjuder 

Företagskunder, B2B

Vi kan erbjuda följande av färdigställda priser på ett och samma hus/projekt

  • Vi levererar färdigkapat och måttkapat virke efter kundens ritningar. Detta levereras med anvisningar enligt spec. Med eller utan fönster och dörrar.
  • Vi levererar färdiga stommar, block av helt färdiga väggar, takstolar samt färdig utsida. Detta levereras till leveransadressen tillsammans med en leverans- och tillverkningsorder. Lossning av materialet på leveransadressen ingår inte.
  • Vi levererar färdiga stommar monterade och ihopsatta av våra montörer till ett tätt tak som är helt färdigt utvändigt
  • Total invändig och utvändig lösning tillsammans med våra samarbetspartners, huset blir nyckelfärdigt ovan grund.
  • Totalentreprenad, Vi tillsammans med våra samarbetspartners ger er en helhetslösning på allt från mark, grund till nyckelfärdig byggnation. (anslutningsavgifter ingår ej)

 

nya_bilder produktion vad_vi_erbjuder_1_600x400

Infästning till stommontage

Vi på Allmogehus erbjuder våra företagskunder en enkel lösning som underlättar för kunden när det kommer till infästning. Vi erbjuder två typer av montagepaket, standardpaket och premiumpaket. Vi har även en produktlista där kunden kan skräddarsy sin egna lösning med infästning till just deras projekt.

Stommontering

Nedanstående beskrivning omfattar vilka byggnadsdelar som monteras när det gäller ett hus i mer än ett plan.

Sylltätning samt styrregel, ytterväggsblock exklusive skarv- och knutbrädor, regelverk bärande innerväggar, bärandesbalkar och bärande stolpar, mellanbjälkar inklusive av växling för trapp, golvspånskivor, gavelspetsar, takstolar, underlagstak, underlagspapp samt ströläkt för säkring av underlagspapp.

Vid tilläggsköp av stommontering ingår handverktyg samt erforderliga fästdon. Godkänd samt monterad byggnadsställning, kran för stommontage samt arbetarbod med toalett skall ombesörjas av kunden.

Stomkomplettering

En stomkomplettering betyder att den bärande stommen kompletteras med fler konstruktioner. Det vill säga golv, blindbotten, yttertak, utvändig beklädnad, innertak samt icke bärande väggar.

Stomkompletteringen börjar när hela byggdelarna eller byggnaden är tät.

nya_bilder produktion vad_vi_erbjuder_2_600x400

Bjälklagskasetter

Fördelen med att använda bjälklagskassetter är tidsvinsten vid montage. Inget tillfälligt golv behöver läggas eftersom våra kassetter levereras med golvskivor vilket i sin tur gör att fortsatt montage av nästa våning kan ske nästintill direkt.

Våra kassetter levereras i storlekar upp till 2.4m x 8.5m, dessa kommer monterade med fukttrögt golvspån för att de ska kunna monteras vid nederbörd. Glespanel för innertak-undervåning monterad 600cc binds sedan ihop med löpande glespanel 300cc. Dessa kassetter lyfts på plats med hjälp av kran likt väggblock och skruvas ihop med väggliv samt med vardera kassett. Detta gör att när kassetterna är monterade så är golv för övervåning redan klart vilket underlättar arbete och utläggning av kompletteringsmaterial.