020-89 95 88
Logo
nya_bilder Baner_ bolagsinfo--2000x800-ny

Bolagsinformation

Svea Allmogehus Fabrik AB 559317-7156 är ett aktiebolag som ägs av ett bolag som heter Keywe AB. Ägaren till Allmogehus och Keywe är Peter Rollfelt som har drivit och byggt upp ett flertal större fastighetsbolag runt om i Sverige. Bland annat i Göteborg med 320 student-lägenheter, Gävle 70 platser vård och omsorgsboende. Stockholm – 220 bostadsrätter.

 

Historia & nutid

Företaget grundades 1994 av Ove Gustafsson, Claes Olsson och Willy Pettersson.

Redan på 90-talet så gjorde vi block som blev till stommar som vi reste runt om i Sverige men även i Tyskland. Ett jobb i Tyskland gav ringar på vattnet och det tog 5 år innan vi valde att enbart fokusera på den Svenska marknaden.

Vi har gjort hela resan från att bygga hela hus med lösvirke året runt. Till för-producerade block och färdiga stommar. Vi har byggt och monterat 1000 tals villor, fritidshus, radhus och massor av andra roliga och utmanande projekt.

Vi är ödmjuka inför hur viktigt det är att det blir rätt och vår strävan har alltid varit att göra vårt absolut bästa för varje kund.

Vi önskar nya ledningen och ägaren all lycka till med att fortsätta att leverera Allmogehus i många år framöver (Endast Ove Gustavsson är idag kvar som anställd. Ove är idag vår Senior Kalkylator)