020-89 95 88
Logo

Vad vi erbjuder 

Platta Paket 

Att köpa en färdig-kapad stomme ger dig många fördelar, framför allt så sparar du tid.

Vi ritar, konstruerar, mäter upp och kapar upp virket så det passar just ditt projekt. Vi levererar en färdig stomsats till dig som ska bygga. Förutom att du sparar tid på att slippa måtta och kapa så blir det mindre spill vilket är bra för miljön.

Du får en konstruktionsritning av oss som du enkelt kan följa för att bygga upp ditt projekt.

Våra ritningar är dimensionerade samt måttsatta så att du enkelt kan läsa av den och visa upp för kommunen med huvudkonstruktören samt arbetsplatsen. Vi skickar även med plan och sektionsritningar.

Vi på Allmogehus rekommenderar platta paket till:

Dig som vill underlätta ditt bygge. Det underlättar oavsett om du ska bygga villa, attefallare, vindskydd, garage eller friggebod.

 

Olika erbjudanden till ett och samma projekt

Vi hjälper dig att spara tid och spill på ditt projekt!

  1. Vi kapar det virke som projektet behöver exakt enligt kundens ritningar. Virket levereras tillsammans med en detaljerad monteringsanvisning från oss.
  2. Vi bygger färdiga block enligt projektets ritningar. Vi skickar med anvisningar till dig så att det blir gjort på rätt sätt!
  3. Vi bygger färdiga block enligt projektets ritning som vi sedan monterar på plats för att säkerställa att det blir gjort på bästa sätt!
  4. Köp hela paketet med en total entreprenad, du slipper ha kontakt med olika företag och leverantörer. Vi gör allt åt dig!

 


*Obligatoriska fält
Firstname
Namn *
E-post *
Telefonnummer
Meddelande