020-89 95 88
Logo

Villa Tor

Vi vill stolt presentera nybyggnadsprojektet Runnabäcken 2 i en av Sveriges säkraste kommuner. Här ska fyra stycken nyckelfärdiga, högkvalitativa enplansvillor uppföras om 135 kvm fördelat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum.

Välj mellan Elegant och Tidlöst utförande på din bostad. Bostaden präglas av modern design, påkostade materialval och trivsam planlösning med sociala ytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med köksö och braskamin. Tillval som finns att göra är bland annat solceller, elbilsladdare, garage, carport, stenläggning, altan och gräsmatta. Vid utförande Elegant ingår carport och bastu som standard. Vidare erbjuder utförandet allt inom det senaste ropet inomhusinredning med bland annat grått kök och djärva färgval samt snyggt kakel och klinker från Centro. Utförande Tidlös präglas av genomgående ljusa stilrena färgval. Platta på mark med genomgående vattenburen golvvärme och lättskött falsat plåttak. Träfasad där det går att välja mellan snygg järnvitriol och tre andra färger. Kommunalt VA samt fiber. Möjlighet till inflytt redan vid årsskiftet 2023/2024.

Kungsör ligger lättillgängligt från Eskilstuna, Västerås, Örebro samt Stockholm. Perfekt för pendlaren med närhet till E20. Runnabäcken ligger barnvänligt och naturskönt beläget och är en av de tryggaste kommunerna i landet. På Runnaböcken bor ni med närhet till alla bekvämligheter rakt över gatan så som apotek, vårdcentral, förskola, grundskola (F-9), ishall och sportanläggningar. Bara 2 minuter med bil till livsmedelsbutiker med bra öppettider. Kungsör en mysig kommun med närhet till både bad och båtliv i Mälaren samt en mängd andra aktiviteter så som vandring, fiske, rid- och hundsport. Kul för hela familjen!